Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score For You

Here are Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score levels for you,  so read and play the quiz and get your winnings.

 

Here is Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score For you

 

Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score
Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score

Here are the questions both in video and text for Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score listed for you.


Video answers for Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score


 

Here is Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score


Ultimate Wandavision Quiz Answers 100% Score


Here is the Ultimate Wandavision Quiz Answers with ultimate wandavision quiz answers 100% score to get you your points over rublux.



1. WHAT ARE THE SCARLET WITCH’S POWERS CALLED?


     Eldritch Magic
     Psionics
     Chronokinesis
     Astral projection
    

Right Answer: Psionics



2. WHAT IS THE SCARLET WITCH’S REAL NAME AND WHERE IS SHE FROM?

    

    Wanda Maximof & Slovakia
    Wanda Maxcimoff & Slovenia
    Wanda Maximoff & Sokovia
    Wanda Maxemoff & Sovokia


Right Answer: Wanda Maximoff & Sokovia



3. IN THE COMICS WHAT STONE IS IN VISION’S HEAD?


   

    Solar Jewel
    Mind Stone
    Soul Gem
    Soul Stone


Right Answer: Solar Jewel



4. WHO ORIGINALLY CREATED VISION?

   

    Maria Hill
    Erik Selvig
    Helen Cho
    Jane Foster


Right Answer: Helen Cho


5. WHAT POSTER DID JIMMY WOO HAVE ON HIS WALL GROWING UP?



    Michael Jordan
    William E. Fairbairn
    Ellis Parker
    Elliot Ness


Right Answer: Elliot Ness


6. WHAT IS WANDA’S FAMILY’S DOG’S NAME?


    Speedy
    Sparkle
    Sparky
    Scuff


Right Answer: Sparky



7. WANDA FIRST APPEARS IN THE MCU DURING AN END CREDITS SCENE IN WHICH MOVIE?



    Guardians of The Galaxy
    Thor: The Dark World
    Captain America: The Winter Soldier
    Avengers: Age of Ultron


Right Answer: Captain America: The Winter Soldier



8. WHEN AGATHA ASKED WANDA WHAT SPECIAL OCCASION THEY WERE CELEBRATING, WHAT DID WANDA SAY?



    Vision’s Birthday
    Their Anniversary
    Their Children’s birthdays
    Vision’s promotion


Right Answer: Their Anniversary


9. WHAT ARE VISION AND WANDA’S CHILDREN’S NAMES?



    Timmy and Tommy
    Billy and Tommy
    Tommy and Bobby
    Brandon and Thomas


Right Answer: Billy and Tommy


10. NAMED AFTER WANDA’S HOME COUNTRY, WHAT IS THE OFFICIAL DOCUMENT DESIGNED TO REGULATE THE ACTIVITIES OF THE AVENGERS AND S.H.I.E.L.D.?



    The Sokovia Accords
    The Sokovia Allianxce
    The Sokovia Pact
    The Sokovia Agreeemnen 0


Right Answer: The Sokovia Accords


11. IN THE 2015 COMIC SERIES ‘VISION’ FROM TOM KING, VISION CREATES HIMSELF A FAMILY OF A WIFE AND TWO CHILDREN. WHAT ARE THEIR NAMES?



    Victor, Virginia, Vivian
    Vin, Violet, Vivianna
    Vin, Virginia, Vivian
    Vinny, Victoria, Violet


Right Answer: Vin, Virginia, Vivian


12. WHAT CITY DOES WANDAVISON TAKE PLACE?

    

     Eastview
     Classview
     Gretview 

     Westview



Type Answer: Westview

 

13. WHAT ARE THE STAGE NAMES WANDA AND VISION TAKE DURING THE MAGIC ACT?



    Sparkle and Mirage
    Glamor and Illusion
    Shimmer and Hallucination
    Glimmer and Glare


Right Answer: Glamor and Illusion


14. HOW FAR AHEAD IS WANDAVISION SET AFTER ENDGAME?



    2 months
    1 year
    21 days
    10 weeks


Right Answer: 21 days


15. HOW WERE TOMMY AND BILLY BORN IN THE COMICS?



    Wanda and Vision…
    Wanda converted townspeople into them.
    Wanda used Mephisto’s soul.
    Wanda adopted them.


Right Answer: Wanda used Mephisto’s soul.


16. THE OPENING SCENE OF EPISODE 6 IS SIMILAR TO WHAT OTHER TV SHOW?



    Family Matters
    Malcolm in the Middle
    Everybody Hates Chris
    Friends


Right Answer: Malcolm in the Middle



17. WHAT POWER DOES TOMMY HAVE IN THE SHOW?



    Telekinesis
    Chonokenisis
    Super Speed
    Invisibility


Right Answer: Super Speed


18. WHAT CITY WERE WANDA AND VISION IN WHEN THEY WERE ATTACKED IN THE AVENGERS?



    Paris
    Edinburgh
    Johannesburg
    Amsterdam


Right Answer: Edinburgh



19. WHAT WERE QUICKSILVER’S LAST WORDS IN AGE OF ULTRON?



    You didn’t see that coming.
    Run.
    I am sorry.
    I love you.


Right Answer: You didn’t see that coming.


20.  WHO IS WANDA MAXIMOFF’S MENTOR IN THE COMICS?




Type Answer: Agatha Harkness

 

 So these are the all the Quiz Diva Ultimate with ultimate wandavision quiz answers 100% score only for you.


Visit our homepage for more quiz answers.


Check out strike a deal quiz answers.


Check out Nba team all quiz answers.

Post a comment

0 Comments