Incredible minecraft quiz answers 100% score For you

 

Here is the Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score giving you answers to the can you handle Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score.


The above video from youtube gives you Can you handle Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score so that you can get easy point so use it as a reference.


Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score

Can You Handle This Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score


Can you handle Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score

 

So here is the Can you handle Incredible Minecraft Quiz Answers 100% Score for you to check it out. You cab use the below answers to get full points right away and have fun, so enjoy using this for your own self,


About can you handle incredible minecraft quiz answers 100% score the fact is that its newly out so its for your use



1. WHAT VEGETABLE CAN YOU USE TO MAKE A POTION OF NIGHT VISION?



  • Golden Apple
  • Golden Carrot
  • Golden Sugar Cane
  • Diamond Turnip

Right Answer: Right answer is Golden Carrot


2. IN WHICH COUNTRY DO THEY LET YOU PLAY MINECRAFT IN SCHOOL?


  • Norway
  • Sweden
  • Japan
  • Germany

Right Answer:
Right answer is Sweden


3. IN MINECRAFT DUNGEONS, WHICH OF THESE PLACES CAN YOU OBTAIN A HARVESTER?


  • Pumpkin Pastures
  • Cacti Canyon
  • Frosted Fjord
  • Redstone Mines

Right Answer:
Right answer is Redstone Mines


4. IN MINECRAFT EARTH, WHAT IS THE HEIGHT LIMIT ON BUILD PLATES?


  • 256 blocks
  • 221 blocks
  • 242 blocks
  • 275 blocks

Right Answer:
Right answer is 221 blocks



5. HOW MANY HEARTS DOES THE ENDER DRAGON HAVE?


  • 200
  • 50
  • 75
  • 100

Right Answer:
Right answer is 100


6. WHICH OF THESE IS ONLY ACCESSIBLE IN THE EDUCATIONAL VERSION OF MINECRAFT?


  • Empty Map
  • Border
  • Prismarine Wall
  • Banner

Right Answer:
Right answer is Border



7. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A VILLAGER HAVE?



  • 10
  • 15
  • 20
  • 25

Right Answer:
Right answer is 20


8. WHICH PILLAGER WEAPON CAN BREAK WITH REPEATED USE?


  • Axe
  • Sword
  • Crossbow
  • Pickaxe

Right Answer:
Right answer is Crossbow



9. WHAT IS THE BURNING TIME OF CHARCOAL (IN TICKS) IN A FURNACE?



  • 16000
  • 4000
  • 1600
  • 1200

Right Answer:
Right answer is 1600


10. A PULSE __________ PRODUCES A PULSE OF A SPECIFIC DURATION.



  • Pulse Extender
  • Pulse Generator
  • Pulse Multiplier
  • Pulse Divider

Right Answer: Pulse Generator


11. A ________ CLOCK PRODUCES A LOOP OF PULSES BY PASSING A BLOCK BACK AND FORTH AND DRAWING OFF A PULSE WHEN THE BLOCK IS IN A CERTAIN LOCATION.


  • Piston
  • Repeater
  • Hopper
  • Comparator

Right Answer: Piston



12. A STRUCTURE IS _______ IF NO REDSTONE COMPONENTS ARE VISIBLE BOTH BEFORE AND AFTER IT COMPLETES ITS TASK.



  • Hipster
  • Instant
  • Seamless
  • Silent

Right Answer: Seamless



13. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, WHICH OF THESE GIVES THE MOST XP PER BLOCK FOR FARMING?



  • Potatos
  • Mushrooms
  • Wheat
  • Carrots

Right Answer: Mushrooms



14. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, AT WHAT LEVEL DO YOU UNLOCK RED SCARF REFORGE FOR MINING?



  • 21
  • 23
  • 15
  • 18

Right Answer:
Right answer is 21


15. IN MINECRAFT HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER, THE ____________ COSTS 4000 BITS AT THE BIT SHOP.


  • Jumbo Backpack Upgrade
  • Ultimate Carrot Candy Upgrade
  • Builder’s Wand
  • Bits Talisman

Right Answer: Jumbo Backpack Upgrade


16. WHICH OF THESE DOES THE MOST DAMAGE IN THE HYPIXEL SKY BLOCKS SERVER?


  • Magma Bow
  • Super Undead Bow
  • Hurricane Bow
  • Death Bow

Right Answer: Death Bow



17. IN THE SPIDER SLAYER QUEST WHICH OF THESE ENEMIES IS THE STRONGEST?



  • Brood Mother
  • Tarantula Vermin
  • Tarantula Beast
  • Mutant Tarantula

Right Answer: Mutant Tarantula



18. THE STONK’S MINING SPEED IN HYPIXEL SKY BLOCKS IS?


  • 425
  • 510
  • 555
  • 600

Right Answer: 510


19. WHICH ONE OF THESE IS AN ENDER PEARL THAT DOESN’T CATCH THE ATTENTION OF AN ENDERMAN?



  • Invisible Pearl
  • Quiet Pearl
  • Silent Pearl
  • Mystery Pearl

Right Answer: Silent Pearl



20. WHAT IS THE CHANCE THAT A SPECIAL ZEALOT SPAWNS IN THE DRAGON’S DEN?



  • 1%
  • .35%
  • 3%
  • .23%

Right Answer:
Right answer is  .23%

 

Thanks for checking out the can you handle incredible minecraft quiz answers 100% score

 

You can also check out Minecraft Intelligence Test Quiz Answers 100% Score Quiz Diva. 

 

You can also check out how to get free robux 2021.

Post a comment

0 Comments