Where Do These Foods Originate Quiz Answers 100% Score

 

Here is Where Do These Foods Originate Quiz Answer for you so now play and gain some free points right now.


Where Do These Foods Originate Quiz Answers

 

Where Do These Foods Originate Quiz From Be Quizzed Total 20 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And 14RBX



1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France

Right Answer: England



2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain

Right Answer: Austria



3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France

Right Answer: France



4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil

Right Answer: Mexico




5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Iran
  • China
  • India
  • Japan

Right Answer: India



6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece

Right Answer: China




7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore

Right Answer: Singapore




8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan

Right Answer: China





9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada

Right Answer: USA




10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China

Right Answer: Vietnam




11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil

Right Answer: Spain




12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany

Right Answer: Canada





13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore

Right Answer: Japan



14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru

Right Answer: Poland




15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India

Right Answer: India




16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland

Right Answer: Scotland





17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal

Right Answer: Mexico




18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey

Right Answer: Turkey




19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France

Right Answer: Hungary




20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers

  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France

Right Answer: Greece
 
 

Where Do These Foods Originate Quiz Answer only for you guyz so enjoy.

 

Thanks.

Post a Comment

0 Comments